SecuriTips Podcast Fellowmind Nederland

S1 E5 De strubbel met MFA en hoe het verassend anders kan ...

July 05, 2023 Marthijn van den Heuvel Season 1 Episode 5
SecuriTips Podcast Fellowmind Nederland
S1 E5 De strubbel met MFA en hoe het verassend anders kan ...
Show Notes

Steeds meer organisaties zetten Multifactor Authenticatie (MFA of 2FA) in om de toegang tot hun IT-omgeving te schermen tegen ongeoorloofde toegang. Hierdoor wordt de kans op inbraak door diefstal van inloggegevens aanzienlijk verkleind. Maar MFA kan ook erg irritant zijn als de dit niet goed is geconfigureerd. Johan vertelt over de mogelijke gevaren hiervan en hoe het makkelijker, veiliger en beter kan. Met een heel verassende uitkomst!

Waar of hoe kunnen luisteraars beginnen?

Security en compliancy blogs van Microsoft:
Microsoft Security Blog | Digital Security Tips and Solutions

Microsoft Secure Score : https://security.microsoft.com/securescore (rechten zijn nodig om deze uit te kunnen lezen).

Microsoft 365 Defender : https://security.microsoft.com/

Over de SecuriTips podcast
Welkom bij de SecuriTips podcast van Fellowmind Nederland. In deze podcast doorgronden we over IT-beveiliging met de focus op Microsoft-technologie. Ontdek de nieuwste trends, strategieën en best practices in cloudbeveiliging, gegevensbescherming, netwerkbeveiliging en dreigingsinformatie. 

Experts delen hun inzichten en praktische tips om kwetsbaarheden te beheren, identiteits- en toegangsbeheer te verbeteren, en veilige codering en endpointbeveiliging te implementeren. 

Leer hoe je beveiligingsbewustzijn verhoogt, voldoet aan regelgeving en een veilige IT-infrastructuur opzet. Of je nu een IT-professional bent of geïnteresseerd bent in digitale beveiliging, de SecuriTips podcast biedt waardevolle kennis om Microsoft-technologie effectief te gebruiken voor een sterke beveiligingspositie.

Wil je meer weten of IT-security en Fellowmind Nederland?
Bezoek dan onze website: Lees nieuws en inzichten | Fellowmind blog (fellowmindcompany.com)